Träffa oss på Elmia Subcontractor

Årets Elmia Subcontractor har ledorden kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri. Ord som lika väl hade kunnat beskriva PacsOn. Våra hållbara och smarta lösningar skapar nämligen nya möjligheter för alla typer av industriföretag. I vår mässmonter får du veta hur!

Att packa smart är definitivt vår bästa gren. Precis som att hjälpa våra kunder att minska sin miljöpåverkan. Under Elmia Subcontractor har du möjlighet att ta del av våra senaste nyheter inom förpackningar och emballage. På plats finns också våra experter som kan svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta lösningar – skräddarsydda just för ditt företag.

En leverantör för allt företaget behöver

Våra produkter eller tjänster spelar sällan huvudrollen i din verksamhet. Däremot gör de att hela företagets vardag flyter mycket bättre. Och vi är experter på att hitta den mest lönsamma lösningen i alla situationer.

PacsOn är en kundnära, rikstäckande helhetsleverantör av alla produkter som just ditt företag behöver. Oavsett om det är industriemballage, hygien- och torkpapper, städartiklar, butiksemballage, kontorsmaterial eller förpackningar.

I dag jobbar vi med tusentals kunder inom alla olika branscher, varav tillverkningsindustrin är en av de största.

CO2-verktyget som räknar ut ditt avtryck

Vi vill ge dig möjlighet att bedöma produkters miljöpåverkan. Därför har vi tagit fram ett verktyg som mäter, redovisar och följer upp de förändringar som vi gör hos kunderna – på produktnivå.

Med hjälp av det unika verktyget kan vi räkna ut hur stora CO2-utsläpp varje produkt har gett upphov till. Därmed kan vi jämföra olika produkter med varandra, avgöra vilka insatser som gör störst nytta och följa utvecklingen över tid.

Målet är att verktyget ska hjälpa både oss och dig att göra rätt val av produkter utifrån deras miljöpåverkan. Och, framför allt, minska utsläppen av CO2.

När:

14-16 november

Öppettider:

Tisdag 14/11 09.00 - 17.00
Onsdag 15/11 09.00 - 17.00
Torsdag 16/11 09.00 - 16.00

Var:

Elmia
Mässvägen 12
554 54 Jönköping

Gratis entrébiljett:

Ladda ner här >>

Vår monter:

A09:15

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa. Under tre dagar samlas hela Sveriges tillverkningsindustri för att skapa och forma framtidens industri.

Årets mässa, som har ledorden kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri, äger rum den 14–16 november.