Jobba hos oss.

Är du intresserad av att jobba med oss på PacsOn? För oss är vår värdegrund ledstjärnan i allt vi gör. Den bygger på värdeorden Tillsammans, Glädje, Engagemang och Mod.

PacsOn är en organisation driven av en stark värdegrund. Vi tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet och vi vill att människor ska trivas och utvecklas hos oss. Vår värdegrund genomsyrar allt vi gör, hur vi agerar i vardagen samt hur vi bemöter varandra, våra kunder och våra leverantörer. En kultur som finns och känns, något starkt och tryggt att hålla fast vid. 

Är du vår nya medarbetare?

Nedan hittar du våra lediga tjänster. Du är också välkommen med din spontanansökan till info@pacson.se. 

Student

Ska du skriva examensarbete eller söker praktikplats är du välkommen att höra av dig för att se om vi kan hitta några gemensamma möjligheter. Kontakta oss på info@pacson.se

”Vi har kul på jobbet, och det smittar av sig till kunderna också. Vi har inte en tråkig dag, oavsett om vi är ute hos kund eller på kontoret.”

Per, PacsOn i Linköping

CE-chaufför till Falköping

De flesta av våra leveranser sker med egna bilar. Vår lastbilsflotta består av fem trailers och en lastbil. Bilarna utgår dagligen från Falköping.

Nu söker vi en heltidsanställd (40h/vecka) chaufför. Våra arbetstider är 07:00-16:00. Lön enligt avtal. CE-körkort med YKB-tillstånd är ett krav.

Välkommen med din ansökan till stefan.hallerod@pacson.se