Skräddarsydda lösningar

På PacsOn är vi experter på att skräddarsy helhetslösningar som är anpassade efter våra kunders specifika behov. Det betyder att vi tar oss an dina utmaningar utifrån ditt perspektiv. Tillsammans hjälps vi åt att utveckla och effektivisera din verksamhet och gör den mer lönsam.

Våra produkter och tjänster spelar sällan huvudrollen i din verksamhet, men de kan göra att din verksamhet flyter på bättre eller precis som vanligt. Våra säljare har som uppdrag att se till din verksamhets specifika behov.

Oavsett om du behöver hjälp med att ta fram ett specialanpassat emballage, lagerhållning av dina produkter, rådgivning eller olika besparingsprojekt, så finns vi alltid nära för att ta fram den bästa lösningen för just din verksamhet.

Vi tar ett helhetsgrepp med förnödenheter och förbrukningsmaterial för alla typer av verksamheter

- Sortimentsval och kundanpassade lösningar
- Lager- och logistiklösningar
- Administrativa tjänster
- Projektledning och förbättringsaktiviteter
- Översyn av produkt och process ur ett hållbarhetsperspektiv
 

  pacson-kundanpassade-forpackningar-350x350.jpg  pacson-kundanpassade-produktskydd-350x350.jpg
 

När är kundanpassade förpackningslösningar lönsamma?

Du kommer ofta långt med vårt standardsortimentet då vi arbetar med flera av marknadens  ledande leverantörer inom förpackningar. Specialanpassning avseende mått, kvalitet och grafisk profil är lönsamt när det finns en konkret möjlighet att höja produktiviteten och kundnöjdheten. Vi har etablerade processer för att enkelt skräddarsy emballage- och förpackningslösningar efter dina specifika behov. 
 

Hitta ditt lokala PacsOn-bolag