Minska din miljöpåverkan med Tork

Under en pågående pandemi är det självklart att hygien hamnar i fokus. Men vi kan inte glömma hållbarheten. En minskad miljöpåverkan är en förutsättning för vår hälsa i ett längre perspektiv. Med hygienlösningar från Tork blir det enkelt att säkra den nya hygienstandarden utan att kompromissa med viljan att vara miljövänlig.

Arbeta mer hållbart med Tork

Att välja produkter från Tork är ett enkelt sätt att förbättra företagets hållbarhetsresultat. Som en del av Essity, ett av världens mest hållbara företag, erbjuder Tork effektiva produkter och tjänster som minskar ditt företags miljöpåverkan och bidrar till ett cirkulärt samhälle.

Mer från mindre

När många människor använder hållbart producerade produkter minskar vår gemensamma miljöpåverkan. Tork erbjuder produkter som minskar förbrukningen, producerar mindre avfall och effektiviserar arbetet. Ett exempel är Tork PeakServe® Continuous Handdukssystem, med förpackningar som är 50 procent mer komprimerade vilket minskar miljöpåverkan från transporter samtidigt som städrundorna effektiviseras med färre påfyllningar.

Bli cirkulär med Tork PaperCircle®

Att återvinna material är ett annat sätt att arbeta hållbart och gör att företaget blir en del av utvecklingen mot ett cirkulärt samhälle. Tork är först i världen med en tjänst för att återvinna pappershanddukar. Med Tork PaperCircle minskar koldioxidutsläppen som handdukarna skapar, med minst 40 procent, samtidigt som en genomsnittlig kontorsbyggnad minskar sitt avfall med minst 20 procent.


 

Vill du ha hjälp att minska din miljöpåverkan? 

Kontakta din lokala representant för rådgivning och mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Hitta ditt lokala PacsOn här >>

pacson-karta-bolag.png

Produkter som minskar din miljöpåverkan

2 439,00 kr
Visa
2 439,00 kr
Visa
2 019,00 kr
Visa
2 019,00 kr
Visa
649,00 kr
Visa
649,00 kr
Visa
809,00 kr
Visa
719,00 kr
Visa
759,00 kr
Visa
699,00 kr
Visa
699,00 kr
Visa
430,90 kr
Visa