Tvätta händerna och ta hand om varandra.

Tvättar du händerna oftare nu för tiden? Det gör du rätt i. Hela 80 procent av alla infektioner sprids via händerna. Se till att du tvättar händerna på ett effektivt sätt som samtidigt är snällt mot huden. Med produkter från Tork kan du vara säker på att ta hand om dig själv och andra på ett säkert sätt.

Handhygien är ett viktigt verktyg för att hålla nere smittspridningen i samhället. Men det gäller att göra rätt. För det finns delar av händerna som många av oss missar. Till exempel glömmer mer än hälften att tvätta tummen på den hand de använder mest. 

Glöm inte att tvätta

- Tummar
- Fingertoppar
- Baksidan av händerna
- Handleder

Rena och torra händer är säkra händer

Alla skadliga mikrober, som bakterier och virus, kan tvättas bort från huden. Tvål och vatten löser upp smuts och lossar mikroberna från huden, men det är först när händerna torkas på en handduk som de sista mekaniskt tas bort. Därför är det viktigt att använda engångsmaterial för att inte överföra bakterier och virus till nästa person. Torka händerna riktigt torra med en pappershandduk så minskar risken att du överför eller drar till dig något från sakerna du rör vid. 

tork-handhygien-700x350.jpg

Handdesinfektion är det näst bästa

Där det inte finns tillgång till tvål och vatten är ett praktiskt hygienställ med handdesinfektion ett perfekt alternativ. Handdesinfektion minskar risken för infektioner när det används på synbart rena och torra händer och sedan lämnas kvar på huden.

Bra produkter är snälla mot huden

En tvål ska vara effektiv mot smuts, men samtidigt skonsam mot huden. Tork har dermatologiskt testade tvålar som innehåller bra ytaktiva ämnen och mjukgörare som återfuktar huden och hjälper till att komplettera hudens eget naturliga skydd. Smörj gärna in händerna med en fet och fuktighetsbevarande kräm som kan tränga ner djupare och påverka levande hudlager. 

God hygien är viktigare än någonsin för tryggheten och trivseln på våra arbetsplatser. Välj Tork och få säkra hygienlösningar som ger en bra arbetsmiljö. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ladda ner din Tork poster

Att tvätta händerna, Ladda ner >>
Att sprita händerna, Ladda ner >>

 

Glöm inte att tvätta

• Tummar
• Fingertoppar
• Baksidan av händerna
• Handleder

När ska du tvätta händerna på kontoret?

• När du snutit dig, hostat eller nyst
• Innan och efter du äter något
• Efter att du använt toaletten
• Efter kontakt med sopor

1 959,00 kr
Visa
1 619,00 kr
Visa
579,00 kr
Visa
609,00 kr
Visa
313,90 kr
Visa
1 779,00 kr
Visa
129,90 kr
Visa
63,90 kr
Visa
107,90 kr
Visa
170,90 kr
Visa
88,90 kr
Visa
150,90 kr
Visa