PacsOn Syd

Adress

Verkögatan 17, 211 24 Malmö

Hitta hit

Telefon

040-656 63 00

E-post

info.pacsonsyd@pacson.se

Öppettider kundtjänst

Måndag - fredag 08.00 - 16.30
Lunchstängt 12.00 - 12.30

Öppettider lager

Måndag - fredag 07.00 - 16.00
Lunchstängt 12.00 - 12.30

Ändrade öppettider

Torsdag 20/6 08.00 - 15.00
Midsommarafton 21/6 Stängt

Vi har öppet som vanligt hela sommaren!

PacsOn och Ekopack - ett starkare lag

PacsOn Syd bildades 2023 genom en sammanslagning av PacsOns verksamhet i Malmö och systerbolaget Ekopack. Båda bolagen är sedan länge väletablerade leverantörer i södra Sverige. Med lokal närhet, flexibla och kundanpassade helhetslösningar, som även innefattar lager och logistik, lever vi upp till kundernas höga förväntningar. 

Satsning i södra Sverige

Genom sammanslagningen av PacsOn i Malmö och Ekopack kan vi förbättra vårt erbjudande till dig som kund. Den samlade kompetensen blir större och från vårt nya, hållbara logistikcenter kan vi dessutom erbjuda ännu bättre logistiklösningar. 

-Ekopack och PacsOn är en perfect match. Vi delar samma värderingar och har alltid kunden i centrum. Vi kompletterar varandras kompetens och blir en riktig helhetsleverantör. Tillsammans vill vi fortsätta att utvecklas och växa med dig! säger Lars Svensson som är VD för bolaget.  

-Vår affärsidé är, som tidigare, att genom lokal närvaro, hög tillgänglighet och personlig service erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. Alla våra engagerade medarbetare jobbar hårt för att skapa starka team tillsammans med leverantörer och kunder. Det är så vi tror på framgång, fortsätter han. 

Vårt nya hållbara logistikcenter

Tack vare den strategiska placeringen, den moderna designen och lokalernas tydliga hållbarhetsinriktning kan vi nu erbjuda ännu mer flexibla lager- och logistiklösningar samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan.