Vi flyttar i Ljungby. Och levererar varje dag!

Vi flyttar till nya lokaler i Ljungby. Från och med 25 oktober hittar du oss på Movägen 2 där vi har säljkontor och utlämningsställe. 
Samtidigt utökar vi våra leveranser och kör dagliga turer till dig i Ljungby. Det betyder att du kan beställa lagerlagda artiklar fram till kl. 11.00 och få din leverans samma dag – antingen direkt till dig eller till vårt utlämningsställe. 

I samband med detta stänger vi vårt nuvarande showroom på Långgatan, men du kan vara lugn – våra säljare Göran och Göran finns fortfarande lika nära till hands, oavsett om du behöver råd, hjälp att hitta rätt lösning eller bara vill ta en kaffe. 

Välkommen!
 

PacsOn Helmer Nilsson

Växjö

Huvudkontor, butik och lager

Mörners Väg 116
352 46 Växjö

Hitta hit

Öppettider butik

Måndag - fredag 07.00 - 17.00

Ljungby

Säljkontor och utlämningsställe

Movägen 2
341 32 Ljungby

Hitta hit

Öppettider utlämning

Måndag - fredag 08.00 - 16.00

 

Malmö

Säljkontor och lager

Vevaxelgatan 17
212 41 Malmö

Hitta hit

Sölvesborg

Säljkontor

Tredensborgsvägen 3
294 35 Sölvesborg

Hitta hit

Försäljning

Butik Växjö

Butik Ljungby

Administration

Lager Växjö

Välkommen till PacsOn Helmer Nilsson

Vi är en kundnära, rikstäckande helhetsleverantör av industriemballage, hygien och torkpapper, städartiklar,
produkter för servering och catering, butiksemballage, skyddsprodukter och kontorsmaterial. 

Oavsett vilka utmaningar du har i din verksamhet tar vi oss an dem utifrån ditt perspektiv för att hitta den bästa och mest lönsamma lösningen för dig.

Välkommen att kontakta oss i Växjö, Malmö, Ljungby eller Sölvesborg!

PacsOn Helmer Nilsson - en samarbetspartner nära dig

PacsOn Helmer Nilssons historia går tillbaka ända till 1929. På den tiden då Helmer Nilsson startade företaget bestod försäljningen mestadels av kuvert och papper. 1934 öppnades den första butiken på storgatan i Växjö och försäljningen utökades med böcker, bokmärken, pennor och mycket mer. Efterhand utökades sortimentet med kontorsmaterial, skylttillverkning, tryckservice och kopieringsservice. 1965 byggdes Helmer Nilssons centrallager – det första i sitt slag - på Mörners väg 116, där vi finns fortfarande idag med lager och en 1300 kvadratmeter stor butik. 

Sedan 1997 ingår Helmer Nilsson i PacsOn-koncernen och idag har Helmer Nilsson verksamhet i Växjö, Ljungby, Sölvesborg och Malmö. 

Kärnan i vår verksamhet är fortfarande det familjeföretag som varje dag engagerar sig och arbetar hårt för att hitta lösningar åt dig som kund. Oavsett hur mycket eller hur ofta du handlar möts du av samma personliga service och genuina engagemang. Tack vare vår lokala närvaro gör du affärer med någon som känner er organisation och som kan erbjuda en optimal lösning utifrån era behov när det gäller allt från sortiment till leverans och lagerhållning.

Varmt välkommen till PacsOn Helmer Nilsson.