Vi förenklar din administration.

Det betyder att du kan fokusera på din kärnverksamhet och lägga över administrativa uppgifter på oss. Vi kan göra din vardag enklare. Kontakta oss för att diskutera vad vi kan göra för att minska tiden för intern administration hos dig.

Vår kundservice arbetar lokalt nära dig och finns till hands för att vardagen ska löpa på smidigt och utan onödiga stopp. Vi kartlägger och analyserar vid behov administrativa processer. Det finns ofta rutiner och flöden som vi kan ta hand om för att skapa mer tid i din organisation för annat. Exempel på statistik, uppföljning och rapportering som vi hjälper våra kunder med är:

- Inköpsstatistik
- FTI
- Antal leveranser för miljöredovisning
- Miljörapportering

pacson-handla.jpg

Handla på ditt sätt

Hos oss har du stor valfrihet. Ta en kaffe och diskutera produktalternativ med din lokala säljare, handla på nätet, ring in din order eller kom förbi din butik. Hur du handlar hos PacsOn spelar ingen roll för oss. Gör det som passar dig bäst och som skapar en enklare och mer effektiv vardag hos dig. Huvudsaken är att du får den hjälp du behöver när du behöver den. 
 

”För mig är det viktigt att alltid kunna erbjuda en bra service. Att lyssna, hjälpa till och återkoppla till kunderna är A och O.” 

Michaela, PacsOn i Stockholm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta ditt lokala PacsOn >>

Karta_högerspalt_test.png