En exklusiv förpackning.

Fagerbergs i Vara har funnits sedan 1953, med starka varumärken av hög kvalitet är det en populär dam- och herrekipering som alltid har kunderna i fokus.

I butiken går det åt mycket emballage och förpackningar, något Fagerbergs i Vara köper från PacsOn. De har varit kunder i över 30 år och köper allt ifrån inslagningspapper och presentkartonger till påsar och hygien- och torkpapper till toaletterna. Att allt finns samlat på ett och samma ställe är något som underlättar för dem. 

-Vi har handlat hos PacsOn, tidigare Paul Hall, så länge jag minns. Det är över 30 år, vi är mycket nöjda kunder, säger Niklas på Fagerbergs. 

När deras tidigare leverantör av kostymgarderober inte kunde leverera dessa längre var PacsOn ett självklart val.

-Vår säljare Kamilla tog fram ett bra förslag som vi blev väldigt nöjda med, därför kändes det naturligt att vända oss till PacsOn inför vårt jubileum, berättar Niklas.

70-årsjubileum 

I år fyller Fagerbergs 70 år, något man självklart vill fira. En egen kollektion av klädesplagg som skjorta och kavaj håller på att tas fram för att fira jubileet men man ville även satsa på något annat. Idén om en egen parfym växte sig allt större och efter kontakt med en parfymtillverkare började doftproverna trilla in och parfymen började ta form. 

Det enda som saknades nu var en förpackning, Kamilla på PacsOn Väst fick återigen förtroendet att ta fram en lösning anpassad för herrparfymen 1953. Önskemålen var en exklusiv förpackning med parfymens logga på för att matcha flaskan. Parfymen lanserades lite tidigare, precis lagom till julhandeln.

-Vi har fått jättebra respons på parfymen, det var en riktig storsäljare under jul. Kunderna gillar förpackningen och flera har efterfrågat hudvård i samma serie. Utökar vi sortimentet kommer vi behöva flera smarta förpackningar anpassade för våra produkter, avslutar Niklas.

pacson_fagerbergs1080x1080.jpg

Kamilla Grund, säljare PacsOn Väst.

Vill du ha rådgivning om skräddarsydda förpackningslösningar?

Välkommen att kontakta ditt lokala PacsOn >>

pacson-karta-bolag-stor.png