"Jag får den hjälp jag behöver - oftast är det bråttom"

När flyttlådorna tar slut krävs snabba leveranser. Det är något som CaMa Service värdesätter i sitt långa samarbete med PacsOn. – PacsOn är seriösa, pålitliga och håller vad de lovar, säger Selam S-Latef på CaMa Service.

CaMa Service är familjeföretaget som vuxit i snabb takt till att bli en större, professionell flytt- och städfirma. Samarbetet startade med Stockholms Kartong 2016, men när företaget blev uppköpt av PacsOn följde de med. Deras tidigare kontaktpersoner var kvar och den personliga servicen har varit avgörande för ett fortsatt samarbete.
– Jag litar på PacsOn eftersom jag får den hjälp som jag behöver. Det är bra att vi kommer till samma person varje gång. Jag vet var jag har dem vilket är A och O, säger Salle.

Levererar till nästa dag

En flyttfirmas vardag kan vara oförutsägbar och ibland behöver de beställa mer material i sista stund. Då är de snabba leveranserna ovärderliga.
– Vi skulle säkert kunna spara några kronor genom att välja en annan leverantör. Men det som väger över är att vi får service när vi måste ha den. PacsOn löser leveranserna till nästa dag, direkt på morgonen brukar vi få vår beställning. De är väldigt flexibla för sin storlek.

Lagra tryckta lådor

Nu kollar CaMa Service på möjligheten att lagra material hos PacsOn. Den stora anledningen är att kunna ha ett lager på tryckta flyttlådor som annars har några veckors leveranstid.
– Det kommer underlätta mycket för oss. När PacsOn har hand om vårt lager slipper vi använda omärkta lådor om vi inte hinner beställa i tid. Överlag fungerar samarbetet väldigt bra, PacsOn är seriösa och pålitliga.

 

Se vårt sortiment av flyttlådor och flyttemballage >>

Hej!

Teresa Riccardi, säljare PacsOn

Hur skulle du beskriva samarbetet med CaMa Service?
– CaMa Service har väldigt bra koll på sin växande verksamhet. De är också tydliga med vad vi kan hjälpa dem med vilket gör samarbetet enkelt, effektivt och smidigt.

Vad skulle du säga är PacsOns starkaste erbjudande till flyttfirmor?
– Att vi kan vara en helhetsleverantör av allt material som flyttfirmor behöver. Vi hjälper dem att lösa sina behov på ett snabbt och enkelt sätt. Många flyttfirmor utför även flyttstädningar och då vi har städ- och kemprodukter i vårt sortiment går det att handla även den typen av artiklar från oss. En leverantör till allt helt enkelt.

Vad driver dig i ditt arbete på PacsOn?
– En genuin nyfikenhet på att lära känna kunderna för att kunna förstå vilka behov de har. Att vara säljare är ett oerhört kul och inspirerande arbete där man aldrig kommer att bli fullärd. Kundens behov och önskemål är alltid mitt primära fokus och bland det roligaste som finns är när man hittar en lösning som är positiv för kunden och i förlängningen även gör deras verksamhet mer lönsam.