Rent hantverk är ledord för A-Rengörarna.

A-Rengörarna AB är ett Svanen-certifi erat städbolag, med verksamhet på närmare 20 orter i Östergötland, Södermanland, Mälardalen, Närke och södra Stockholm.

Företagets grundare Annette och Torbjörn af Forselles kan se tillbaka på en mycket stark utveckling. Från enskild firma, där Annette till en början arbetade ensam, har företaget expanderat till nuvarande verksamhet med 90-talet medarbetare på lönelistan.
– Vi har kontor i Nyköping och Västerås och har en stark tillväxt, mycket tack vare bra medarbetare. Vår profi l är att leverera service och kvalitet med stark personlig känsla. Vi arbetar som ett mindre företag fastän vi är lite större idag, säger Annette.

Svanen-certifierat

A-Rengörarna var det 18:e städbolaget i Sverige när företaget blev Svanen-certifi erat 2015.
– Vi arbetar eft er miljöledningssystemet ISO 14001 och Svanen. Vi för en ständig dialog med leverantörer och kunder för hitta fungerande lösningar, som minimerar belastning på miljön, säger Annette.
– I vår redovisning till Svanen underlättar det att vi får statistik från PacsOn Östgöta Papper över vilka produkter vi har beställt under ett år, fortsätter Magnus Elvung, ansvarig för drift och utveckling.

Allt städmaterial från en leverantör

Ett väl fungerande samarbete med PacsOn Östgöta Papper underlättar vardagen för bolaget.
– Vi växer och utvecklas tillsammans med PacsOn Östgöta Papper, säger Annette.
– Våra kontakter Roger och Tobias är mycket serviceinriktade, trevliga och gör det lilla extra för att alltid kunna hjälpa oss. Det är smidigt att få allt städmaterial från en leverantör till våra enheter och ibland direkt till våra större kunder, fortsätter Magnus.
A-Rengörarna vänder sig främst till företag, men utför även hemstädning.
– En stor del av våra kunder är verksamma inom byggindustrin. Vi städar ock så många kontor, butiker och banker. Det är även privata aktörer inom vård, omsorg och skola, bostadsrättsföreningar samt nukleär miljö, avslutar Kim Gustavsson, som är ekonomiansvarig.

Hej!

Tobias Wahlström, Innesäljare PacsOn

Hur skulle ni beskriva samarbetet med A-Rengörarna?
– Vi har ett långt, väldigt roligt och fint samarbete med A-Rengörarna. Vi hjälper vår kund att växa och utveckla sin verksamhet genom att erbjuda ett brett sortiment av förbrukningsartiklar. Vi lagerhåller kundunika artiklar. Att företaget är Svanencertifierat innebär att vi hjälper till med att ta fram produkter som uppfyller höga miljökrav. De städar även våra lokaler i Linköping, vi vill anlita ett städbolag som är kund hos.

Vad är främsta styrkan hos PacsOn och i ert erbjudande till städbolag?
– Vårt breda sortiment med allt från tvål, hygienpapper, engångshandskar och kem-produkter till kontorsmaterial, moppar, städvagnar och mycket mer. Genom att ha en samarbetspartner med hög kompetens och engagemang sparar våra kunder mycket
tid och det är kostnadseffektivt. Vi ser att vår höga service och snabba leveranser är mycket uppskattat bland kunderna.

Vad är det viktigaste i ert arbete?
– Det är stimulerande att vi genom vår kompetens och engagemang kan få vara med på kundens resa och hjälpa kunder att utveckla sin verksamhet.