Helén och gänget är spindlarna i nätet

I december firar Helén Wendel 10 år på PacsOn i Falköping. Som teamchef för innesäljsgänget på PacsOn Väst vet hon vad ett proffsigt och trevligt kundbemötande betyder.

Ingen dag är den andra lik på innesälj. 

–Som innesäljare hjälper vi både våra kunder och säljare. Vi är spindlarna i nätet i det mesta, ler Helén. 

En stor del av arbetet handlar om kundkontakt. Lägga order i systemet, ta hand om inkommande förfrågningar, leta nya artiklar, offerera kunder och se över leveranssäkerheten. 

–Vi hjälper våra kunder att se och hitta möjligheter för dem i deras vardag, förklarar Helén. Med vårt breda produktsortiment och de leverantörskontakter vi har kan vi verkligen hjälpa till med det mesta kunden frågar efter, menar hon. 

Kontakten med kunderna är det roligaste med jobbet, enligt Helén.

–Det bästa är när kunden väljer att komma tillbaka till oss för vårt proffsiga och trevliga sätt, vilket betyg!

Engagemang och lyhördhet

Engagemang och lyhördhet är de viktigaste egenskaperna i rollen som teamschef på innesälj, menar Helén.  

–Att vara engagerad innebär för mig att vara nyfiken och lyhörd, säger Helén. Att vilja lära nytt. Sedan måste man komma ihåg att ha kul på vägen också, ler hon.  

Utöver rollen som teamchef är Helén även superuser för innesälj i affärsystemet. Här har hon varit delaktig i både implementering och även uppgradering av systemet, och hon finns även tillgänglig när det dyker upp frågor från andra användare. 

–Ett effektivt nyttjande och kunnande i systemet gagnar alla, menar Helén. 

Hemmatid och resor

Fritiden spenderar Helén gärna hemma i trädgården och tillsammans med man och två grabbar på 18 och 20 år. 
–Vi samlas gärna och äter en god middag med vänner. Äntligen kan vi göra det igen! 

Men även resor lockar Helén och familjen. 
–Vi åker gärna på skidsemester på vintern, till Varberg under sommaren och så åker vi gärna på spa någon gång ibland, berättar hon.

Helén bästa produkttips just nu är PacsOns e-handelssortiment.
–De här artiklarna ligger i tiden och finns hemma på lager för omgående leverans, berättar Helén. Det går naturligtvis också att få med eget tryck på både e-handelspåsarna och e-handelslådorna. 

Framöver ser Helén fram emot att få se synergieffekter av att PacsOn numera ingår i OptiGroup. 
–Det är en spännande resa vi gör, avslutar hon. 

"Att vara engagerad innebär för mig att vara nyfiken och lyhörd. Att vilja lära nytt. Sedan måste man komma ihåg att ha kul på vägen också!"

"Vi hjälper våra kunder att se och hitta möjligheter för dem i deras vardag. Med vårt breda produktsortiment och de leverantörskontakter vi har kan vi verkligen hjälpa till med det mesta kunden frågar efter."