PacsOn Papperspartner säljer vendingverksamheten till Beans in Cup.

För att kunna fokusera fullt ut på kärnverksamheten, Förpackningslösningar och förbrukningsmaterial, säljer PacsOn Papperspartner sin vendingverksamhet till det svenska office-coffee-företaget Beans in Cup.

Kaffelösningar till företag har varit en del av PacsOn Papperspartners verksamhet ända sedan starten för drygt 30 år sedan. Genom att satsa på hög service, smak och kvalitet har man byggt upp ett gott rykte och servar idag ett stort antal företag i och runt om Västerbotten, Norrbotten samt Örnsköldsvik med gott kaffe på jobbet.

Som ett led i att kunna satsa mer på att utveckla sin kärnverksamhet inom Förpackningslösningar och förbrukningsmaterial, väljer man nu att sälja vendingverksamheten till det svenska office-coffee-företaget Beans in Cup. 

–Vi känner oss trygga med att våra kaffekunder blir väl omhändertagna och fortsatt får samma goda service och fler valmöjligheter nu när vi väljer att lämna över den delen av vår verksamhet till Beans in Cup, säger Ulf Wiklund, VD för PacsOn Papperspartner. 

–Det är med stor glädje vi välkomnar PacsOns kaffekunder till Beans in Cup. Vår förstärkta närvaro i norra Sverige kommer att bli till en fördel för alla och vi kommer som alltid se till att leva upp till våra kundlöften: smak, service och hållbarhet, säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup.

Datum för övertagandet är 1 september och alla berörda kunder kommer att kontaktas inom kort. 

Läs mer på www.beansincup.se


För mer information:

Ulf Wiklund, VD PacsOn Papperspartner
070-667 85 68, ulf@pacsonpp.se

"Vi känner oss trygga med att våra kaffekunder blir väl omhändertagna och fortsatt får samma goda service och fler valmöjligheter nu när vi väljer att lämna över den delen av vår verksamhet till Beans in Cup."

Ulf Wiklund, VD, PacsOn Papperspartner