Papperspartner flyttar in i nya lokaler

Nu har det äntligen blivit dags för PacsOn Papperspartner att flytta in i sina nya lokaler på Hedensbyn i Skellefteå. Tisdagen den 6/12 är det dags för öppning. Välkommen!

Tisdagen den 6/12 är det dags för öppning och invigning av de nya lokalerna på Lagergatan 28 i Skellefteå. 
För att göra en så smidig flytt som möjligt kommer Papperspartner i Skellefteå hålla stängt mellan den 30/11 – 5/12. Det innebär att den nuvarande butiken och lagret på Verkstadsvägen 4 kommer att stänga den 30/11 och inga leveranser kommer ske förens den 6/12.
Se därför till att planera och beställa dina varor i god tid! Längre leveranstider än normalt kan förekomma under vecka 49.

Många fördelar

Med 5 500 kvm och imponerande 11 meter i takhöjd består lokalerna av såväl lager och kontor samt en stor attraktiv butik för de kunder som vill komma förbi och handla. Utifrån denna anläggning ökar lagringskapaciteten med mer än 80% och har en optimerad lageryta anpassad utifrån verksamheten. Den nya satsningen bidrar till snabb service, säkra leveranser och ett fortsatt nära samarbete med kunderna, en stor del av PacsOns erbjudande.

PacsOn Papperspartner har satsat på ett komplett sortiment av förpackningslösningar och förbrukningsmaterial, städartiklar, skyddsprodukter och kontorsmaterial, allt under ett och samma tak. Tillsammans med en stark lokal närvaro har de haft en mycket god tillväxt och ser nu fram emot möjligheterna som ges med den nya anläggningen. 

Stark tillväxt

Papperspartner har funnits ända sedan 1988, till en början med endast 60 kvm lageryta och med en första order på en kartong med plastbägare. Idag sysselsätter man 21 personer och omsätter 109 Mkr. 

- Många av våra kunder har varit med i decennier, på samma sätt som personalstyrkan är stabil. Det är roligt att arbeta här, vilket smittar av sig på kunderna, berättar Ulf Wiklund, VD på PacsOn Papperspartner.

- Den här satsningen visar tydligt på att vi fortsätter att satsa lokalt för regionens bästa i en tid då mycket annat centraliseras. Det ger en trygghet för både kunder och medarbetare, fortsätter Ulf.

PacsOn Papperspartner hälsar deras kunder varmt välkomna till de nya lokalerna och ser fram emot ett fortsatt gott och nära samarbete tillsammans!

Ny adress:

Lagergatan 28
931 36 Skellefteå
Hitta hit

Öppnar:

Tisdagen den 6/12
(OBS! Stängt mellan 30/11 - 5/12)

Öppettider:

Mån - fre 08.00 - 17.00

Längre leveranstider kan förekomma. Planera och beställ dina varor i god tid!