Komplexa lösningar till stora kunder

Emil Jönsson har jobbat på PacsOn Norrpartner i 7 år. För honom är affärsmässighet, lyhördhet och tålamod viktiga egenskaper för att lyckas med affärerna och skapa starka kundrelationer.

Med tidigare erfarenheter från grossistbranschen, både som säljare och ledare, jobbar Emil idag som utesäljare med budgetansvar på PacsOn Norrpartner. Han driver ett eget kunddistrikt från Jämtland, Härjedalen ner till norra Dalarna med syftet att ta fram prisvärda produkter, lager- och helhetslösningar till både befintliga och nya kunder inom kunddistriktet.

- Ingen dag är den andra lik. Jag bearbetar mina kunder löpande, både genom telefon, fysiska möten och digitalt. Jobbet handlar mycket om att ta fram offerter, olika lösningar och produktförslag, berättar Emil.

Personligt engagemang är ett av PacsOns kärnvärden och något Emil tycker är extra viktigt. För honom betyder det att gå till jobbet med glädje, entusiasm och med målsättningen att alltid göra sitt bästa. 

- Vi måste hålla högt tempo vid kundförfrågningar, vi vill alltid vara intresserade och engagerade i den enskilda kunden, menar han.

Komplexa lösningar till stora kunder

Att jobba med komplexa lösningar till stora kunder är Emil van vid. Han har varit med och byggt upp en lagerhållningslösning till en av Sveriges största tillverkare av golv- och takskivor. 

- Lösningen bygger på att vi tog över inköpsplaneringen och lagerhållningen av dessa produkter och i dag levererar vi emballaget direkt till fabriken från vårt lager i stället. 

Kunden har genom denna lösning sparat både tid och stora lagerytor som de kan nyttja till annat än att lagra well och plast. Viljan och drivet att uppfylla och överträffa kundens förväntningar genererar de bästa lösningarna, enligt Emil.

En orolig marknad

Med dagens oroliga marknadsläge är råvarupriser och tillgång på produkter samt leveranstid det viktigaste för kunderna. Genom god och tillförlitlig kommunikation med kunderna kan vi komma långt, även i en orolig tid. Det ska vara kul och enkelt att göra affärer med oss på PacsOn, oavsett vilken typ av affär eller lösning det handlar om. 

Har du något produkttips du vill lyfta fram? 

Vårt nya e-handelssortiment, speciellt nu inför Black Friday. Se till att fylla på lagret med emballage och tillbehör i god tid!

- Vi hoppas att rådande marknadssituation stabiliseras något och att vi fortsätter att göra bra affärer tillsammans med våra kunder, avslutar Emil. 

"En av de viktigaste egenskaperna för att lyckas är viljan och drivet att uppfylla och överträffa kundens förväntningar."

"Det ska vara kul och enkelt att göra affärer med oss på PacsOn!"