Magnus sätter kunden i fokus.

Magnus Lönnberg är det senaste tillskottet till PacsOn Mälardalens säljteam. Med lång erfarenhet av kundrelationer vet han vad det innebär att alltid sätta kunden i fokus. – Jag ser fram emot att få lära känna PacsOns kunder, nya som gamla, och fortsätta skapa långsiktiga relationer som är lönsamma både för oss och kunden, säger Magnus.

Personliga relationer är något som utmärker PacsOn. På PacsOn Mälardalen finns 14 säljare och innesäljare som dagligen engagerar sig för att hjälpa kunderna att hitta rätt lösningar för sin verksamhet.
– Vi engagerar oss alltid uppriktigt i våra kunders behov och bygger på så sätt långsiktiga relationer, berättar Marcus Wahren, VD för PacsOn Mälardalen. 

Det senaste tillskottet i säljteamet på PacsOn Mälardalen, Magnus Lönnberg, har lång erfarenhet av kundrelationer. Efter drygt arton år inom bankvärlden är han van vid att alltid ha en kund i telefon, mail eller möte. 
– Det jag främst tar med mig, och ser fram emot, är att sätta kunden i fokus, lyssna till behov och skapa mervärde som bidrar till kundnöjdhet såväl som lönsamhet, säger Magnus. 

Det var chansen att få arbeta mer med försäljning som lockade Magnus till PacsOn. 
– Att de produkter vi säljer faktiskt tar slut gör att man har en kontinuitet i kontakten med kunden och att man därmed har möjlighet att skapa en långsiktig relation, berättar han. 

Fritiden ägnar Magnus åt familjen, som består av fru och fyra barn. Resor, skidåkning, träning och golf är aktiviteter som familjen ägnar sig åt. 
 –  Jag har spelat och coachat basket ett antal år så den sporten ligger mig varmt om hjärtat, berättar Magnus. 

Efter de första veckorna på PacsOn är det många nya intryck. 
–  Jag försöker att ta åt mig så mycket som möjligt från mina kollegor, som har en erfarenhet som är svårslagen, säger Magnus. Men jag är nyfiken och envis, så jag har en stark tro på att även en fyrtioåttaåring ska kunna lära och bidra i en ny bransch, fortsätter han med ett leende. Jag ser fram emot att lära känna våra kunder och fortsätta skapa relation i toppklass, avslutar han.