Höga målsättningar lockade Linn till PacsOn.

Linn Hagernäs är ny verksamhetsutvecklare på PacsOn sedan juni. Efter tre månader i sin nya roll kan hon bekräfta bilden av PacsOn som ett företag med högt i tak och höga målsättningar.

–Jag visste inte så mycket om PacsOn innan jag bestämde mig för att söka tjänsten som Verksamhetsutvecklare, berättar Linn Hagernäs. Men jag fick snabbt en bra bild av företaget och en känsla av att det är ett företag med högt i tak med höga målsättningar, fortsätter hon. 

Efter tre månader i sin nya roll på PacsOn kan Linn bekräfta att den bilden fortfarande stämmer.

–Första tiden på PacsOn har mest inneburit att lära känna kollegor och företaget, berättar Linn. Att försöka sätta mig in i min nya roll och hitta min plats. Det har varit fantastiskt roligt och emellanåt skitjobbigt, ler hon. 

Bryggan mellan verksamheten och IT

Som Verksamhetsutvecklare arbetar Linn för att bolagen inom PacsOn ska ha IT-system som motsvarar verksamhetens behov och att vi så långt det går ska ha ett gemensamt arbetssätt. Linn har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling i både privat och offentlig sektor. 

–Jag har stor erfarenhet av att vara bryggan mellan verksamheten och IT och den erfarenheten hoppas jag att jag ska ha nytta av här på PacsOn även om det är en ny bransch för mig, säger Linn. 

Men Linn har också haft en karriär som elithandbollsspelare och även därifrån tar hon med sig vinnande egenskaper i sin nya roll. 
–Jag är en tävlingsmänniska som alltid strävar efter att göra mitt absolut bästa och jag ger mig inte i första taget, säger hon. Det är egenskaper som jag hoppas att PacsOn som bolag ska ha nytta av.

Många projekt på gång

Nu har Linn lagt handbollen på hyllan. Istället är det löpning och padel som hon ägnar fritiden åt utöver att umgås med familjen. Sedan 2017 är Linn bosatt i Jönköping med sambon Wiktor och döttrarna Lisa och Astrid, 5 och 2 år gamla.

Under hösten har Linn många spännande projekt på gång, allt från implementation av affärssystem till reklamationshantering. 

–Jag ser fram emot att, genom att skaffa mig en bred kunskap över vår verksamhet, driva utvecklingen av våra IT-system så att dom motsvarar verksamhetens behov. Jag tror också att vi har mycket att vinna på att hitta gemensamma rutiner och processer som passar för alla bolagen, säger Linn. 

–Att sätta mig in verksamheten kommer att vara en nyckel för mig för att kunna göra ett bra jobb, avslutar Linn. 

"Jag ser fram emot att, genom att skaffa mig en bred kunskap över vår verksamhet, driva utvecklingen av våra IT-system så att dom motsvarar verksamhetens behov."