Packat och klart - äntligen mässdags!

Är du nyfiken på framtidens förpackningslösningar inom e-handel eller livsmedel? Kom och träffa oss på Kistamässan - när den stora mötesplatsen för hela handeln äger rum. Där visar vi våra unika och hållbara lösningar för hur du kan packa lätt och rätt.

Förpackningsnyheter, kunskap, skönt häng… och riktigt gott fika. Kom till vår monter för att ta del av det senaste inom förpackningar och emballage. Våra experter finns på plats för att svara på dina frågor och hjälper dig att hitta unika lösningar för just dina produkter.

Varmt välkommen till PacsOn på Nordic Future Food och E-commerce Expo!

Nordens mötesplats för hela handeln

Under två dagar i månadsskiftet maj/juni samlas hela handeln på Kistamässan i Stockholm. Tre mässor under samma tak bildar Nordens ledande mötesplats för alltifrån e-handel till livsmedel. Här får du ta del av inspiration, innovativa lösningar, skapa nya kontakter och lyssna på spännande seminarier.

Lätta och trygga e-handelslådor

Vi på PacsOn har allt du behöver för att se till att dina varor kommer fram oskadda och skapar en bättre köpupplevelse för kunderna. Exempelvis våra e-handelslådor som är lätta, men ändå inte tummar på kvaliteten. De har en stark bottenlåsning, som ger en stabil grund, samtidigt som en smart tejpremsa ger en enkel och snabb förslutning.

Skydda ditt livsmedel - välj rätt emballage

Inom livsmedelsindustrin är det extra höga krav på hållbarhet. I vårt sortiment finns förpackningslösningar som säkerställer att livsmedlet fraktas och hanteras på rätt sätt. Dessutom är vi på PacsOn experter på att hitta skräddarsydda, kundunika lösningar.

Är du nyfiken på våra livsmedelsemballage? Kom till vår monter och ta del av innovativa och skräddarsydda lösningar och nyheter.

Helhetsleverantören med allt under samma tak

Emballage och förpackningslösningar till livsmedel och e-handel är bara delar av PacsOns sortiment. Som helhetsleverantör erbjuder vi mer än så. I vårt utbud finns alltifrån skyddsutrustning för personalen, etiketter, sträckfilms- och bandningslösningar som skyddar ditt gods till olika tejper, industritorkpapper och tvål.

Vi gör helt enkelt så att du kan få mer tid till annat.

Vi ses på mässan i monter E:04!