Besök oss på Elmia Subcontractor!

Mellan den 15 - 17 november är det dags för Elmia Subcontractor i Jönköping. PacsOn tillsammans med Pacudo finns självklart på plats!

En mässa för industrin

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom tillverkande industi - en äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp!

Tre fullspäckade dagar med inspiration, nätverkande och seminarier. En kreativ knutpunkt helt inriktad på kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri.

Hållbara nyheter

I vår monter kommer vi visa upp några av våra hållbara nyheter. Tillexempel finns vår packbandsmaskin på plats som visar hur effektivt och starkt vårt nya packband i papper är, tillsammans med flera andra nyheter i sortimentet.

Vi kommer även visa upp Pacudos förpackningslösning som vann pris på Scanstar tidigare under hösten, ett innovativt emballage som är effektivt och optimerat för att exporteras med sjöcontainer. Läs mer här.

Ta med dina frågor och funderingar, vi diskuterar gärna och hjälper dig att hitta lösningar anpassade efter just din verksamhet. Vi ses väl där?

Om mässan

När:

15 - 17 november

Öppettider:

Tisdag 15/11 09.00 - 18.00
Onsdag 16/11 09.00 - 18.00
Torsdag 17/11 09.00 - 17.00

Var:

Elmia
Mässvägen 12, Jönköping

Vår monter:

A09:15