Uppgradera toaletterna med mensskydd från Libresse

Mens är en naturlig del av livet. Bindor, tamponger och trosskydd borde vara lika självklart som pappershanddukar, tvål och toalettpapper. Med den nya dispensern från Essitys varumärken Tork och Libresse blir det enkelt att uppgradera toaletterna med mensskydd.

En majoritet vill ha toaletter utrustade för alla

En undersökning visar att 3 av 5 vill se gratis mensskydd* på skolor och arbetsplatser. Genom att investera i intimhygienprodukter kan företag och organisationer visa att de ligger i framkant och underlättar vardagen för
kvinnor.

En dispenser – tre olika slags skydd

Libresse är det populäraste** och mest använda varumärket inom intimhygien. Den nya dispensern innehåller såväl bindor som tamponger och trosskydd vilket gör att det alltid finns ett skydd som passar. Totalt innehåller dispensern 334 stycken dermatologiskt testade och parfymfria mensskydd.

En liten investering som gör stor skillnad

En genomsnittlig användning av 8 bindor/tamponger och 15 trosskydd per månad ger en kostnad på 350 kronor per person och år. Betydligt mindre än utgifterna för gratis kaffe där motsvarande kostnad kan ligga på över 2 600 kronor per person.

God hygien är viktigare än någonsin för trivseln på våra arbetsplatser.
Välj Tork och få en komplett hygienlösning från världens ledande varumärke inom hygien.

Det är dags att göra skillnad. Kontakta oss så berättar vi mer!

*Sifo undersökning på uppdrag av Essity, 2021.
** Ipsos Brand Tracking 2020.