Tejp till social distansering och personligt skydd

Covid-19 har tagit ett grepp om vårt samhälle och de senaste månaderna har lärt oss att vi skall agera annorlunda för att vara rädda om varandra. Därför finns det en rad åtgärder som vi kan vidta.

Social distansering är för de flesta av oss ett nytt sätt att bete oss och uppträda. Butiker skall därför hjälpa sina kunder och medarbetare med att kunna bete sig säkert för att stoppa eventuell smittspridning. Tejp kan användas på ett antal sätt, allt ifrån att tydligt skylta kring områdets regler till att montera tvål- och handspritdispensers. Utöver det kan den användas till produktion av personlig skyddsutrustning såsom t.ex. visir. 

Montering av skyltar med avtagbar tejp  

Skyltning är ytterst viktig i kampen mot Covid-19, så att kunder minns viktiga regler i butiker och i övriga samhället. Butiksägare, skolor, sjukvården m.fl. behöver försäkra sig om tydliga markeringar så att folk kommer ihåg att hålla avstånd.
tesa® 65610 är en avtagbar monteringstejp som har en hög häftförmåga och är idealisk för tillfälligt skyltmontage utan att lämna häftämnesrester.

Produktion av visir med dubbelhäftande tejp

Efterfrågan på personlig skyddsutrustning har ökat markant på senare tid och flera verksamhetsområden har lagt om sin produktion till visir. I vissa yrken kan man inte undgå helt att det blir tät kontakt, ansikte-mot-ansikte, mellan personal och kund/patient. 
I de fallen kan en lösning vara en fysisk barriär såsom t.ex. ett visir. tesa® 4965 används hos flera producenter av visir, där formbart skum monteras på ett plastblad med hjälp av dubbelhäftande tejp för att säkerställa god komfort mellan panna och visir.

Montering av dispenser

Att hålla dina händer rena är ett av de viktigaste stegen du kan ta för att undvika att bli sjuk eller sprida virus till andra. Det är därför viktigt att kunderna skall kunna tvätta sig med tvål och vatten eller använda handsprit i butikerna.
tesa® 4952 är en stark dubbelhäftande tejp som är idealisk till montering av dispensers avsedda för handsprits- eller tvålbehållare. Montera dispensern utan verktyg och utan att borra håll i väggen.
 


 

Monteringstejp tesa 65610 Removeable

19 mm x 25 m

138,90 kr/ rl

138,90 kr/ rl

Lägg i varukorgen