Säkra den nya hygienstandarden

Förväntningarna på god hygien och trygghet på arbetsplatsen har ökat. Det är dags att säkra den nya hygienstandarden. En hygienrond ger professionell hjälp att anpassa arbetsplatsen till de nya kraven.

Nu behövs nya effektiva rutiner för att människor ska kunna arbeta säkert. Genom att uppmuntra till god handhygien och regelbundna rengöringsrutiner kan vi tillsammans hindra ytterligare smittspridning. En undersökning från april 2020* visar att 80 procent förväntar sig att offentliga toalettutrymmen ska erbjuda en säker hygienisk miljö och 77 procent av anställda förväntar sig att arbetsgivaren genomför extra städrundor för att säkra den nya hygienstandarden som krävs.

Boka en kostnadsfri hygienrond

Under en hygienrond får din arbetsplats en professionell genomgång av Hygienexperter som rekommenderar hygienlösningar anpassade för din verksamhet. Vi ser över företagets toalettutrymmen och ger tips om produkter som kan förbättra hygienen kring reception, konferensrum, pentry, matsal och andra områden där många rör sig. Praktiska hygienställ gör det enkelt att desinficera händerna och visar även att företaget bryr sig om de anställda och besökarnas trygghet.

hygienrond-pacson-700x350.jpg

Handhygien

Tvål, vatten och pappershanddukar är grunden för god handhygien. Med effektiva dispensersystem och funktionella produkter får arbetsplatsen en optimal hygienisk lösning som dessutom förenklar för städpersonalen och kräver färre påfyllningar.

Rena ytor

Avtorkningspapper, rengöringsdukar och våtdukar för engångsbruk behövs för att rengöra tangentbord, receptionsdiskar, konferensbord, pentry och andra ytor som många vidrör under dagen.

Det enklaste sättet att skapa bättre rutiner är att göra det lätt för människor att göra rätt. Genom att välja funktionella produkter och placera dem synligt och lättillgängligt uppmuntrar vi till goda hygienvanor.

Kontakta oss för att boka en kostnadsfri hygienrond. Tillsammans kan vi säkra den nya hygienstandarden och skapa en trygg arbetsmiljö!
 

* Studie utförd av United Minds i samarbete med CINT i april 2020. Studien omfattade fyra marknader: Tyskland, Frankrike, Spanien och Sverige. Totalt besvarades enkäten av 4 035 personer.
 

Boka en kostnadsfri hygienrond!

Få professionell hjälp att anpassa arbetsplatsen att säkra den nya hygienstandarden och skapa en trygg arbetsmiljö!

Vad innebär en Hygienrond?

Under en hygienrond får din arbetsplats en professionell genomgång av hygienexperter som rekommenderar hygienlösningar anpassade för din verksamhet. Vi ser över företagets utrymmen och ger tips om produkter som kan förbättra hygienen kring;

– Toalettutrymmen
– Reception
– Konferensrum
– Pentry
– Matsal
– Övriga utrymmen

Kontakta din lokala representant för mer information.
Hygienrond genomföres endast under ömsesidigt överenskomna
COVID-19 säkra omständigheter.

Hitta ditt lokala PacsOn här >>

pacson-karta-bolag.png

Hitta rätt hygienprodukter för din verksamhet