Lösningar för att effektivisera och öka takten

Det finns många fördelar med en automatiserad packlina. Vi på PacsOn levererar kompletta lösningar för effektiv paketering. Vi hjälper dig att beräkna kapacitet och besparingar, hitta rätt grad av automation, hitta rätt teknik- och emballagelösningar och hålla ihop hela projektet.

 1. Packstationer

Med ergonomiska och effektiva packstationer ger du dina medarbetare förutsättningar för att sköta sitt jobb effektivt. Vi skräddarsyr stationerna utifrån din verksamhet – med rätt grad av automatisering.

2. Rätt emballage

Vi har ett brett och spetsigt utbud av bland annat e-handelspåsar, lådor och skyddande kuvert. Vi servar givetvis också med emballage i specialmått eller profilerat med exempelvis kundunikt tryck.

packstationer-emballage-700x500.jpg

3. Toppfyllare

Rätt konfigurerad och placerad utrustning gör det enkelt att fylla lådor och göra dem klara för förslutning. Välj mellan papper och luftkuddar med antingen manuell eller automatisk fyllning.

4. Etikettering

Rätt etikett på rätt paket kräver intelligenta lösningar. Oavsett om du väljer helautomatisk eller manuell etikettering säkerställer vi att det görs med en maskin som sätter korrekta etiketter för just ditt paketflöde.

toppfyllare-350x350.jpg etikettering-350x350.jpg

5. Förslutning

Förslutning av lådor får inte bli en flaskhals. Förslut med tejp eller band, manuellt, hel- eller halvautomatiskt. Tänk på att tejpen är en bra profilbärare. Hos oss får du även hjälp med tryckt tejp.

6. Paketsortering

Sortera paketen till rätt transportör. Det kan göras manuellt eller automatiskt med optisk läsning av transportetiketter. Vi hjälper dig med lösningar för sortering, burar och pallhantering med sträckfilm.

forslutning-350x350.jpg paketsortering-350x350.jpg

7. Transportbanor

För att skapa effektiva packlinor krävs driftsäkra transportbanor där paketen effektivt och säkert tar sig från station till station. Med våra lösningar säkerställer vi flödet av paket.

transportbana-350x350.jpg

Vi hjälper dig att:

> Beräkna kapacitet och besparingar

> Hitta rätt grad av automatisering

> Hitta rätt teknik- och emballagelösningar

> Hålla ihop projektets leverantörer

Fördelar med automatiserad packlina

> Ökad effektivitet och bättre ekonomi

> Säkrare leveranser

> Möjlighet att både skala upp och ner kapaciteten

> Ordning och reda i lokalen

> Bättre ergonomi när manuellt arbete minskar

> Varje medarbetare kan hantera fler order