E-handelsemballage - så optimerar du packprocessen och skapar en bättre köpupplevelse.

Som e-handlare vet du hur viktig paketeringen av varorna är. Vilket emballage du använder för att skicka dina varor har stor betydelse för hur ditt företag uppfattas av kunderna. Med rätt emballage kan du som driver e-handel både optimera packprocessen och skapa en bättre köpupplevelse. Här har vi samlat våra bästa tips för att få nöjda kunder och sticka ut bland konkurrenterna.

1.    Se till att dina varor kommer fram oskadda.

Packa och leverera dina varor med kvalitet. Med rätt emballage och fyllnadsmaterial minimerar du risken för att dina varor skadas under transporten och ser till att de kommer fram oskadda till kunden. Det ger både nöjda kunder och färre reklamationer. 

2.    Se till att dina varor kommer fram i tid.

Genom att optimera packprocessen kan du plocka och packa dina varor mer effektivt. Det minskar leveranstiden till kunden, som gärna vill ha sina varor så snabbt som möjligt. Se till att ha effektiva packstationer, förpackningsmaskiner och transportbanor anpassade till dina behov. Genom att dessutom välja ett emballage som är enkelt att packa i och försluta kan du spara värdefull tid. I vårt sortiment hittar du till exempel lådor med snabbotten som går snabbare att resa samt e-handelslådor och e-handelspåsar med självhäftande förslutningsremsor som går snabbt att försluta utan tejp. 

e-handelsemballage-packprocess-pacson.jpg e-handelsemballage-packmaskin-pacson.jpg

3.    Minimera fraktkostnaderna.

Ett bra e-handelsemballage ska vara portoeffektivt. Varken du eller kunden är intresserad av att betala onödigt mycket i frakt. Många av e-handelsemballagen i vårt sortiment är anpassade efter speditörernas maxmått för att hålla nere fraktkostnaderna. 

4.    Underlätta för kunden.

Gör det enkelt för kunden att bära hem och öppna sitt paket. Med smarta bärhandtag och rivremsor som gör det enkelt att öppna paketet utan sax underlättar du för kunden och skapar en bra köpupplevelse. Det finns också förpackningar som är enkla att återförsluta och återanvända vid en eventuell retur. Något som är uppskattat av många kunder. 

5.    Tänk på miljön. 

Med ett emballage som är anpassat för just din produkt kan du spara både på materialet och på miljön genom att minimera onödigt transportutrymme. I vårt sortiment finns emballage anpassade för olika typer av varor, allt från papptuber och bokomslag till e-handelspåsar och större e-handelslådor. Vi hjälper gärna till att ta fram specialanpassade emballage efter dina mått. Väljer du dessutom miljövänliga material, såsom lådor i wellpapp och packtejp och packsedelskuvert i papper gör du ett extra hållbart val. 

6.    Gör avtryck hos kunderna.

Se till att kunderna kommer ihåg dig. Med en snygg förpackning förhöjer du känslan hos kunden när paketet tas emot och öppnas. Genom att sätta din profil på dina förpackningar och på din tejp stärker du dessutom ditt varumärke och paketet blir en värdefull budbärare från utlämningsstället. De flesta av våra emballage går att få med eget tryck. 

e-handelsemballage-med-tryck-pacson.jpg
 

Vi kan hjälpa dig med:

- Packstationer
- Förpackningsmaskiner
- Transportbanor
- Wellådor anpassade för e-handel
- E-handelspåsar
- Packtejp och förslutning
- Bubbelpåsar
- Fyllnadsmaterial
- Stötdämpande material
- Packsedelskuvert och Transportetiketter
 

Vill du ha hjälp med kompletta lösningar för din e-handel? 

Välkommen att kontakta ditt lokala PacsOn >>

pacson-karta-bolag.png

Utvalda produkter för dig som driver e-handel

1,09 kr
Visa
5,29 kr
Visa
6,49 kr
Visa
8,59 kr
Visa
2,99 kr
Visa
2,89 kr
Visa
0,71 kr
Visa
1,36 kr
Visa
266,90 kr
Visa
68,90 kr
Visa
6,19 kr
Visa
9,69 kr
Visa
13,39 kr
Visa
6,39 kr
Visa
16,19 kr
Visa
19,19 kr
Visa
19,19 kr
Visa
10,19 kr
Visa
1 059,00 kr
Visa
649,00 kr
Visa
70,90 kr
Visa
4,91 kr
Visa
9,29 kr
Visa
5,19 kr
Visa
9,69 kr
Visa
16,39 kr
Visa
129,90 kr
Visa
115,90 kr
Visa
1 179,00 kr
Visa
Bild saknas
589,00 kr
Visa
346,90 kr
Visa
405,90 kr
Visa
589,00 kr
Visa