Gör ett säkrare val

Folket har talat och de känner sig inte längre trygga med att använda handblåsar.

Just nu är kraven som ställs på säkra hygienlösningar på offentliga platser högre än någonsin. Att upprätthålla noggrann handhygien är det bästa sättet att förhindra smittspridning, och att torka händerna på ett säkert sätt är en viktig del i det. I en ny undersökning från Tork, gjord i april 2020, önskar så många som 75% att fler allmänna platser erbjöd pappershanddukar som ett alternativ till handblåsar och 43% upplever att de känner sig otrygga i toalettutrymmen med handblåsar. 

Ge dina användare en säker och hälsosam miljö

Handblåsar producerar en större mängd luftburna droppar, som i sin tur ökar risken för smittspridning. Handblåsar (JAD) sprider upp till 10 gånger mer bakterier*. Gör ett säkrare val - ta bort handblåsen och byt till pappershanddukar.

Det finns en enkel lösning

Tork PeakServe® är ett hygieniskt system som ser till att pappershanddukarna är skyddade och matar ut en handduk åt gången. Handduksbuntarna är komprimerade upp till 50 %, vilket gör detta till det system med högst kapacitet på marknaden. Färre påfyllningar leder också till ett snabbare flöde i toalettutrymmet och mindre risk för trängsel.  

Gör ett säkrare val

- Pappershanddukar är det mest hygieniska sättet för att torka händerna och gör att mer bakterier avlägsnas än med andra metoder.**
- Mycket snabbare än handblåsen. När dina användare snabbt kan ta en handduk och flytta sig vidare undviks köer vilket gynnar en bättre handhygien och social distansering.
- Pappershanddukar används till mer än bara handavtorkning; besökarna vill kunna snyta sig, fixa sminket, hantera medicinska behov, rengöra smutsiga handtag osv. Elektroniska handblåsar gör bara en sak.

Gör din verksamhet redo för den nya hygienstandarden 

Tork PeakServe® Continuous Handdukar
- Högst kapacitet på marknaden ger färre påfyllningar, bättre hygien och bättre besöksflöden
- En-i-taget dispensering och kontinuerlig matning minskar förbrukning och avfall
- Komprimerade förpackningar ger färre transporter och sparar plats

Tork Coreless Midsize Toalettpapper
- Coreless; ingen hylsa, inget avfall, bara papper!
- Kompakta rullar – färre påfyllningar, effektivare transporter och mindre plats på lager
- 11% lägre koldioxidutsläpp*

Tork Skumtvål
- Mer kontrollerad konsumtion av tvål för mindre förbrukning och avfall 
- Mindre användning av vatten 
- Färre påfyllningar sparar tid för städpersonalen 

*Best et al, J Hosp Infection, 2014
**Huang, C Mayo Clinic, 2011
Om studien: Studie utförd av United Minds i samarbete med CINT i april 2020. Studien omfattade fyra marknader: Tyskland, Frankrike, Spanien och Sverige. Totalt besvarades enkäten av 4 035 personer.