Välkommen på höstens mässa!

Är du nyfiken på framtidens förpackningslösningar? Kom och träffa oss på Kistamässan under Empack. I vår monter får du veta mer om hur våra skräddarsydda lösningar skapar nya möjligheter – och gör det lätt för dig att packa rätt.

Att packa smart är definitivt vår bästa gren. Precis som att hjälpa våra kunder att minska sin miljöpåverkan. Under Empack har du möjlighet att ta del av våra senaste nyheter inom förpackningar och emballage. På plats finns också våra experter som kan svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta lösningar för just dina produkter.

CO2-verktyget som räknar ut ditt avtryck

Vi vill ge dig möjlighet att bedöma produkters miljöpåverkan. Därför har vi tagit fram ett verktyg som mäter, redovisar och följer upp de förändringar som vi gör hos kunderna – på produktnivå.

Med hjälp av det unika verktyget kan vi räkna ut hur stora CO2-utsläpp varje produkt har gett upphov till. Därmed kan vi jämföra olika produkter med varandra, avgöra vilka insatser som gör störst nytta och följa utvecklingen över tid.

Målet är att verktyget ska hjälpa både oss och dig att göra rätt val av produkter utifrån deras miljöpåverkan. Och, framför allt, i slutändan minska utsläppen av CO2.

På Empack berättar vi mer om verktyget och hur det kan hjälpa just dig.

Empack - en mötesplats för hela branschen

Den 4–5 oktober 2023 samlas hela förpackningsbranschen på Kistamässan i Stockholm. Under två dagar har du möjlighet att se nyheter, trender och så klart göra affärer.

 

Stort tack till alla som kom och besökte oss i vår monter!

Inspiration, glädje och många spännande möten. Tillsammans diskuterade vi hållbara förpackningslösningar och drack mässans godaste kaffe!

När:

4 - 5 oktober

Öppettider:

Onsdag 4/10 09.00 - 17.00
Torsdag 5/10 09.00 - 16.00

Var:

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

Din gratis entrébiljett:

Ladda ner här >>

Vår monter:

B:05