Verksamhetsutvecklare till PacsOn AB

Vi söker en verksamhetsutvecklare som vill ansvara för att våra IT-system stödjer vår verksamhet på bästa sätt. Målet är att alltid bli effektivare och ha bättre kunskap i vad vi gör. Vi ska genom ”best practice” se till att alla enheter jobbar enhetligt på det bästa sättet.

Vi vill klara en stor expansion och din uppgift blir utifrån kunskap om vår verksamhet att se till att vi har rätt struktur, rutiner och hjälpmedel inom alla våra funktioner så att vi kan expandera med rätt fokus. Tillsammans med våra ”superusers” driver du arbetet med att optimera och utveckla våra system i ett tätt samarbete med specialister inom IT som kan utföra våra kravställningar. System som du kommer ha mest kontakt med är Jeeves, Superoffice samt Qlik Sense. Rollen tillhör ekonomi/administration och du rapporterar till CFO i koncernen.

DETTA KAN DU.

I första hand kräver denna roll att man har kunskap om vår verksamhet, mer än detaljkunskap inom IT. Däremot är det viktigt att du förstår hur man optimerar användningen av våra interna IT-system och du ska ha vana av att sätta dig in i nya verktyg/system och verksamhetsprocesser.

Vi söker dig med några års erfarenhet från verksamhetsutveckling inom IT-system. Kanske har du tidigare erfarenhet från att vara kvalitetsansvarig, business controller eller projektledare inom IT och nu vill du ta nästa kliv mot en mer renodlad verksamhetsutvecklingsroll. Du brinner för processer och att hitta effektiva lösningar.

DETTA ÄR DU.

För att trivas och lyckas i rollen krävs integritet, tydligt driv och en vilja att arbeta självständighet. Ditt huvudfokus kommer vara att alltid sträva efter vad som är bäst för PacsOn som helhet, men att bygga goda relationer i hela organisationen ser du som en självklarhet. Andra viktiga egenskaper är ödmjukhet, kreativitet, entusiasm, affärsmässighet och förmågan att vara lyhörd för andras behov.

Känner du igen dig? Välkommen att höra av dig!

BRA ATT VETA.

- Du rapporterar till CFO
- Placering Jönköping
- Tillsvidareanställning, heltid
- Visa ditt intresse senast den 19 mars, urval sker dock löpande.

Rekryteringen görs av addPeople och eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, 0707-90 64 45 eller Ida Jergell 0737-06 80 80.
Lyssna gärna på podden nedan, där Fredrik Wirfelt, CFO på PacsOn, berättar mer om tjänsten.

Ansök till tjänsten via addPeople >>