Relationsbyggande säljare med fokus på lösningar

Drivs du av att skapa relationer, trivs ute på fältet hos kunderna, triggas av att jobba mot mål på ett familjärt företag med trevliga kollegor och en god sammanhållning?

Rollen

Som säljare drivs du av att via telefon, e-mail och möten bygga långsiktiga relationer med dina kunder. I ditt arbete nära kunden får du en förståelse av deras behov och kan leverera rätt produkter där det behövs. Du har en hög förmåga att förstå kundens verklighet, se deras behov och presentera de bästa lösningarna. För att trivas och lyckas i rollen krävs integritet, tydligt driv och en vilja att arbeta självständighet. Ditt huvudfokus kommer vara att alltid sträva efter vad som är bäst för PacsOn som helhet, men att bygga goda relationer i hela organisationen ser du som en självklarhet. Andra viktiga egenskaper är ödmjukhet, kreativitet, entusiasm, affärsmässighet och förmågan att vara lyhörd för andras behov.

Du erbjuds

Ett omväxlande arbete där du har stora möjligheter att utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Vidare kommer du att tillhöra ett företag med lång erfarenhet inom branschen, med hög trivsel och många gemensamma aktiviteter. 
Förmånsbil, dator och telefon ser vi som en självklarhet för att du ska kunna utföra ditt jobb på bästa sätt.

Din profil

- Erfaren säljare
- Körkort
- Social förmåga
- Förmåga att se behov

Meriterande:
- God branschkännedom 

Intresserad?

Är du säljaren vi söker? Låter det spännande? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna tjänst har PacsOn Helmer Nilsson valt att samarbeta med  TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Stefan Thorup, 0708-583305

Ansök till tjänsten hos TEMP-TEAM >>