Säljare till Falköping

Vi söker nu en SÄLJARE som ska fortsätta att etablera och bygga upp PacsOns välrenommerade varumärke och kundbas främst i Skaraborgs län. Du blir en del i ett team med andra säljare, men även med andra funktioner i verksamheten. I rollen arbetar du med att ta fram behovsanpassade förpackningslösningar inom industriemballage, kundunika logistik- och lagerlösningar för att skapa den bästa lösningen för varje kunds behov. Kunderna du fokuserar mot är av olika storlek och främst inom industrin. Dina besök är riktade mot både befintliga och nya kunder och placering är på PacsOn kontoret i Falköping. Det här är en roll där du har möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten och stor frihet att under ansvar leda och planera ditt arbete där snabbhet och närhet till kunden är en viktig faktor.

DIN PROFIL

Vi tror att du har erfarenhet av att aktivt arbeta med försäljning och utveckling av kunder. Du är van vid att analysera, värdera och följa upp kundprojekt. Att sälja in lösningar snarare än en produkt ser du som en kul utmaning, där du kan hitta strategier att jobba långsiktigt och målstyrt genom resan. Du är uthållig, engagerad och med ett starkt målfokus har du förmågan att se kunders behov och hitta lösningar på problemställningar på ett affärsmässigt sätt. Även om du inte har all kunskap som krävs för tjänsten är det viktigaste för oss att du har engagemang och vilja att lyckas i din roll. 

Varmt VÄLKOMMEN med din ansökan!

KONTAKT

I denna rekrytering samarbetar PacsOn med FindMood. Har du frågor gällande tjänsten hör gärna av dig till ansvarig rekryterare på FindMood Sanna Thituson, 070-23 63 925. Du ansöker på www.findmood.se, senast 27 september.