Hållbarhetsstrateg till PacsOn, Pacudo och Ekopack

Vill du jobba övergripande och verksamhetsnära med kvalitet, miljö och hållbarhetsfrågor och samtidigt vara en del av en stor och framgångsrik internationell koncern? Har du ett intresse för hållbarhet tillsammans med att utveckla rutiner och processer? Då ska du höra av dig till oss!

Vi söker en hållbarhetsstrateg till vårt affärsområde Packaging, där bolagen PacsOn, Pacudo och Ekopack ingår. Du kommer ha en delad roll över alla tre bolagen och ansvara för de frågor som rör hållbarhet och kvalitet. Du kan läsa mer om bolagen Pacudo och Ekopack på www.pacudo.com och www.ekopack.se.

Uppdraget hos oss är att leda och utveckla helheten kring vårt systematiska arbete inom kvalitet, miljö, hälsa och hållbarhet både operativt, administrativt och strategiskt. Genom proaktivitet, närvaro och struktur vidareutvecklar du våra rutiner och processer för att nå våra kvalitets- och hållbarhetsmål. Du är en viktig del för att vi ska ligga i framkant!

Vidare kommer du:

- projektleda hållbarhetsprojekt.
- stötta bolagen i deras hållbarhetsarbete.
- ansvara för framtagandet av hållbarhetsredovisning för bolagen.
- ansvara för styrning, struktur och utveckling av kvalitets- och miljöledningssystem.
- ansvara för den interna revisionsprocessen, inklusive planering av revisionsprogram, samordna resurser och följa upp revisioner.
- ansvara för att följa upp nya och ändrade lagar och andra krav inom miljöområdet.

DETTA KAN DU.

Vill du vara med och driva frågorna inom hållbarhet och kvalitet och brinner för att skapa engagemang inom området – då finns det stora möjligheter att utvecklas och påverka hos oss!

- Flera års relevant erfarenhet av att driva projekt inom hållbarhet och kvalitet.
- God kunskap kring ledning och styrning av verksamhet.
- Erfarenhet av/god kunskap om standarderna ISO 9001och ISO 14001.
- Akademisk utbildning och/eller god erfarenhet av projektarbete.
- God kunskap inom CSR.
- Extra glada blir vi om du har kunskap gällande lagstiftning och krav kring förpackningar eller plast.

DETTA ÄR DU.

Vi tror att du är analytisk, utåtriktad och har en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Att kunna kombinera kreativitet och nytänkande ihop med ett analytiskt synsätt är viktigt för att kunna lyckas i rollen.

Som person är du driven, strukturerad och utvecklingsorienterad med en förmåga att ta saker till nästa nivå. Andra viktiga egenskaper är ödmjukhet, kreativitet, entusiasm, affärsmässighet och förmåga att vara lyhörd för andras behov. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Känner du igen dig? Välkommen att höra av dig!

BRA ATT VETA. 

- Du rapporterar till COO.
- Placering Jönköping eller Göteborg.
- Tillsvidareanställning, heltid.
- Visa ditt intresse senast den 14 november, urval sker dock löpande. 

Rekryteringen görs av addPeople och eventuella frågor besvaras av  Christina Cajtoft, 0703-02 15 23, eller Ida Jergell, 0737-06 80 80.

Ansök till tjänsten via Addpeople >>