Vi ses säkert!

Att träffa våra kunder, både nya och gamla, är något av det roligaste vi vet. Samtidigt är våra medarbetares, kunders, samarbetspartners och samhällets hälsa och trygghet vår högsta prioritet. I tider som dessa måste vi alla, både företag och individer, ta vårt ansvar för att minska smittspridningen. Därför tänker vi om och hittar nya sätt att mötas säkert. Vi är övertygade om att vi kan fortsätta att ge dig all den service du är van vid, bara vi tillsammans hjälps åt och håller avstånd.

Så här kan vi fortsätta att mötas säkert!

Träffa våra säljare på nya mötesplatser

Våra säljare finns tillgängliga för dig på flera olika mötesplatser. Vi träffar dig gärna digitalt på Teams eller hörs på telefon. Om ett fysiskt möte krävs ser vi till att hålla avstånd och ber dig att göra samma sak.   

Säkra leveranser

När våra chaufförer kommer med leveranser av varor ser de alltid till att hålla minst 2 meters avstånd och undvika fysisk kontakt. Vi ber dig som tar emot varorna att göra samma sak. Har ni speciella riktlinjer för hur ni vill att godset ska lämnas är det bara att höra av er.     

Besök våra butiker… eller handla online

Våra butiker har öppet för dig som behöver. Har du symptom ber vi dig stanna utanför butiken. 
Det är sällan många besökare i butiken samtidigt och det är lätt att hålla avstånd. Vi tar endast emot kortbetalning eller betalning med swish och hanterar inga kontanter. Vi är extra noga med handhygien, städning och desinfektion av känsliga ytor. 
Vill du hellre hämta dina varor utanför butiken kan du ringa oss så plockar vi ihop din order och lämnar den till dig efter överenskommelse. 
Vår webbutik är öppen dygnet runt för dig som vill beställa online.  

Friska medarbetare

Vi går bara till jobbet om vi känner oss friska och uppmuntrar till arbete hemifrån, i den mån det är möjligt. På våra kontor, i våra butiker och på våra lager betonar vi vikten av god handhygien och att hålla avstånd till varandra. 

 

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen.