Vi ställer ut på Scanpack 2022

Vi på PacsOn finns självklart med på plats på årets stora mässa och vi har laddat med flera spännande nyheter. I montern har vi sällskap av vårt systerbolag Pacudo. Det innebär fler experter än någonsin på ett och samma ställe.

Ta med dina frågor och funderingar kring förpackning och emballage. Vi diskuterar gärna och hjälper dig att hitta lösningar anpassade efter just din verksamhet. Dessutom har vi en barista på plats som erbjuder våra besökare på riktigt gott kaffe från en kaffemoppe. 

Hållbara nyheter

På mässan kommer vi visa upp flera smarta och hållbara nyheter och lösningar. Bland annat vårt senaste tillskott - våra bubbelkuvert i 100% papper. Vi kommer även visa upp vår wellpall som är ett bra och miljömedvetet alternativ till traditionell träpall, bland flera andra produkter. Missa inte detta!

Norra Europas största förpackningsevent

Scanpack är fyra dagar fullpackade med inspiration, seminarier, nätverkande och praktiska workshops. En kreativ knutpunkt helt inriktad på att dela idéer om ny teknik, nya material och nya lösningar inom förpackningsbranschen. 

Vi ses i oktober i monter B06:22!