Så blev Städbolaget i Hultsfred ännu lönsammare.

Städbolaget i Hultsfred är ett Svanenmärkt städbolag som blivit både effektivare och miljövänligare senaste åren. Här berättar de hur det gått till.

 På Städbolaget i Hultsfred är vardagens uppdrag många och varierande. Med 70 anställda erbjuder de allt från kontorsstädning till hemstäd och fönsterputs. Tack vare inspirerande idéer från PacsOn har de lyckats öka sin lönsamhet, bland annat genom effektivare transporter.
– Istället för att beställa 20 kartonger med allrent har vi ett koncentrat som personalen blandar efter behov. Det har minimerat både kostnader och transporter.

Hittar miljömärkta alternativ

Eftersom städbolaget arbetar aktivt för miljön är det extra viktigt att hålla sig uppdaterad om de senaste miljömärkta nyheterna.
– Vi försöker vara i framkant när det gäller att testa nya metoder och utrustningar. Vår säljare Louise på PacsOn är engagerad, driven och enkel att samarbeta med. Hon hjälper oss framåt genom att vara på hugget och visa nyheter, säger Philip Rüdiger och fortsätter:
– Eftersom vi är Svanenmärkta behöver vi ibland se över våra städkem. Där har PacsOn varit otroligt duktiga på att hitta alternativ. PacsOn underlättar vår vardag genom att vi slipper ha olika leverantörer samtidigt som vi har en intresserad säljare som ställer upp i alla lägen.

stadbolaget-350x450.jpg  philip-stadbolaget-350x450.jpg

Hur kommer ni jobba mer aktivt med lönsamhet och miljö framöver?

– Vi för en ständig dialog med leverantörer och kunder. Samtidigt försöker vi ta till oss nya produkter och maskiner. Vi ser till exempel att mikrofiber kan ersätta kemikalier på vissa ytor. Det handlar om att hitta fungerande lösningar och inte bara ta den enklaste vägen – där har vi stor nytta av PacsOn och Louise.

Hej!

Louise Windstedt, säljare PacsOn

Hur skulle du beskriva samarbetet med Städbolaget i Hultsfred?

– Vi har ett långvarigt, väldigt roligt och fint samarbete med Städbolaget där vi hjälper dem med ett brett sortiment av förbrukningsartiklar till deras samtliga enheter.

Vad är PacsOns starkaste erbjudande till städbolag enligt dig?

– Vårt breda sortiment med allt från tvål, hygienpapper, engångshandskar, kemprodukter, kontorsmaterial, moppar, städvagnar och mycket mer. Genom att ha en samarbetspartner med hög kompetens och engagemang sparar våra kunder mycket tid men framförallt är det kostnadseffektivt för dem. Även vår höga och snabba service är mycket uppskattad hos våra kunder, där vi levererar lagerlagt sortiment dagen efter.

Vad är det viktigaste i ditt arbete?

– Hur jag med min kompetens och mitt engagemang kan hjälpa våra kunder att utveckla deras företag och få vara med och växa tillsammans med dem. Det är det roligaste med detta jobbet!