Årets bästa julklappstips

Nu är det dags att börja tänka på julklapp till medarbetare och kunder. Här har vi samlat våra bästa julklappstips!

Två julklappar i ett - skäm bort personalen med ett gåvokort och få en exklusiv bonusgåva på köpet.  Med en julklapp från Tings Giftcard får mottagaren både ett gåvokort med över 70 olika gåvor att välja på och dessutom en utvald bonusgåva från Leif Mannerströms kollektion av exklusiva köksredskap. Det är nästan för bra för att vara sant!

Som arbetsgivare väljer du en av bonusgåvorna som dina medarbetare får tillsammans med gåvokortet. Gåvokortet levereras separat tillsammans med bonusgåvan och mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angiven på kortet. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79 kr/gåvokort. 

Logga in i e-butiken för att ta del av julklappstipsen här på sidan. 

Exempel på gåvor i gåvokortet

I gåvokortet finns 70 fina och exklusiva köksprodukter utvalda av Leif Mannerström för mottagaren att välja på. Se alla gåvor på www.tingsgiftcard.se.

gåvokort-3.jpg

Psst... visste du att:

I år gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivaren upp till ett värde på 1000 kr extra per anställd inkl. moms.
Reglerna gäller från 1 juni och till och med 31 december 2020.
Skattefriheten gäller utöver möjligheten att lämna skattefria gåvor som redan finns, till exempel i form av julgåvor. Julgåvan får i normala fall uppgå till ett värde av 450 kronor för att vara skattefri, men år 2020 är det tillåtet att kombinera den tillfälliga gåvan med julgåvan för att ge de anställda en skattefri julgåva för upp till 1450 kronor.
www.skatteverket.se kan du läsa mer om detta. 
Passa på att skämma bort dina medarbetare lite extra! 
 

Fler julklappstips från PacsOn Helmer Nilsson